DR søger par med sammenbragte børn

Har du været gift eller fået barn med en partner tidligere i dit liv, og lever du nu i dit 2. (eller måske 3. eller 4.) ægteskab/længerevarende forhold? Og har din partner også været gift før? Så vil vi meget gerne høre fra jer! Til en serie på 4 afsnit om parforholdets historie til DRK søger vi par, der ved, hvad det vil sige at sige farvel til et ægteskab  – og at møde en ny partner, med alt hvad det indebærer af erfaringer, delebørn og nye rammer. Måske sker der inden længe noget, der har betydning for jer som par, og som vi kan få lov til at følge, (måske flytter I i nyt hus, et af børnene har fødselsdag, I fejrer bryllupsdag eller lignende) – men det vigtigste er, at I har lyst til at dele jeres historie og vise, hvordan I har det sammen.

Om programmet:

Programmet skal handle om parforholdets historie – og samtidig give et indblik i parforholdet anno 2016. Vi vil møde flere, forskellige par i forskellige typer af parforhold, som fortæller deres fælles historie. Vi vil blandt andet høre om parrenes forelskelse, eventuelle bryllup, deres hverdag, eventuelle kriser – og hvordan, de kom igennem dem.

Kontakt os på parforhold@dr.dk eller tlf. 28 54 00 66, hvis I vil høre mere. Vi glæder os til at høre fra jer! Mvh Redaktionen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.