Fordi far aldrig siger nej

Under samvær har jeg lagt mærke til en stigende tendens i at nærmest al henvendelse fra vores (fælles) børn stiles til min mand. Dette værende sig spørgsmål der går på at opnå noget. Jeg har tidligere talt med min mand om dette, da jeg synes, det er påfaldende og samtidig har jeg forsøgt at kommunikere, at jeg synes han er meget eftergivende når hans barn er på besøg.

Hans svar var, at det da bare var dejligt, da han noglegange føler sig udenfor, da vores børn overvejende kommunikerer til mig. Og han kunne slet ikke genkende det billede af sig selv, at han ændrede adfærd under samvær.

Forleden tog jeg affære og valgte at spørge vores datter, hvorfor hun nærmest aldrig spørger mig om noget i disse weekender.

Hendes svar var: “det er fordi far nærmest aldrig siger nej til noget når Barn er her.
Bum! Den lader vi lige stå……
“Det er fordi far nærmest aldrig siger nej til noget når Barn er her”!

Leave a Reply

Your email address will not be published.