Miniworkshop for dig der vil blive klogere på din sammenbragte familie

* Særtilbud for brugere af StedmorDanmark.dk – kun 200 kr. pr. person.

Det er desværre ikke altid lige let at få en sammenbragt familie til at lykkes, undersøgelser viser, at 75% går fra hinanden igen. Formålet med workshoppen er at give en større forståelse af de dynamikker, der er i din sammenbragte familie, og at du med denne forståelse kan gå hjem med nye handlingsmuligheder. Du får bogstaveligt talt muligheden for at se og opleve din sammenbragte familie på en helt ny måde.

Metoden der bruges på workshoppen er familieopstilling hvor der vha. en dynamisk, og systemisk tilgang arbejdes effektivt med forandring, udvikling og forståelse af den sammenbragte familie. Metoden er oplevelsesorienteret og tager udgangspunkt i, hvordan familiemedlemmerne fungerer i samspil med hinanden, og klargør den sammenbragte families konstellation, barrierer og styrker. Efter

workshoppen vil du kan gå hjem med nogle svar på, hvorfor udfordringerne er der, og hvad der skal til for at ændre på dem.

Tilde er til dagligt privatpraktiserende psykoterapeut ved Virum Psykoterapi, og har mange års erfaring med at hjælpe mennesker videre igennem den svære proces det kan være, at danne en velfungerende sammenbragt familie. Udover Tildes 4. årige psykoterapeutuddannelse med efterfølgende certificering, har hun taget en systemisk efteruddannelse på området indenfor familiekonstellationer, og har gode resultater med at bruge værktøjerne herfra. Tilde har endvidere selv været igennem hele processen med at opbygge en sammenbragt familie, og har oplevet ”på egne krop”, hvad der er på spil, og hvorfor det ikke altid lige er så nemt.

Workshoppen finder sted mandag d. 15 maj, kl. 18:30 – 21:30, på Virumgade 25C, 2830 Virum.

Du kan både deltage som enkeltstående medlem af familien, eller som par, og workshoppen er også relevant, hvis det er i den spæde start af forholdet.

Der vil være en pause med kaffe, the og frugt.

Tilmelding kan ske på tlf.: 51 94 02 27 Eller på email: info@virumpsykoterapi.dk Du kan læse mere om Tildes praksis på: www.virumpsykoterapi.dk

Tidligere deltagers feedback efter workshop: Det er det mest effektive “indspark” vi har fået indtil videre i vores forløb!

Leave a Reply

Your email address will not be published.