Ny bog om Stedmoderskab

Kære alle

Der har længe været alt for stille her på StedmorDanmark.dk. Det har der bl.a., fordi – som de fleste i sammenbragte familier og børnefamilier i det hele taget nok kan genkende – os, der har givet vores tid til StedmorDanmark.dk, fik travlt med livet ved siden af foreningen. Når job, børneliv, venner mv. banker på, så er det oftest de frivillige sysler, der bliver skåret fra.

En anden grund er dog, at jeg, Dorte, har haft travlt med at skrive mit etnologiske speciale om til en mere læsevenlig bog 🙂 Det har desværre haft den konsekvens, at jeg ikke har haft ressourcer til at lede, inspirere og motivere vores super-bloggere, som også har været præget af, at det er hårdt og til tider umotiverende at skrive til “ingen”.
Jeg/vi ved, at I er derude, og at mange af jer har stor glæde af at læse bloggernes posts. Dog er der mange, der ikke har lyst til at vise på sociale medier og lign., at de støtter en forening som vores, da det for mange desværre er meget tabubelagt at have det svært i rollen som stedmor.
Vi håber på at finde kræfter til fortsat at arbejde på at bryde tabuet, så vi kan få sobre samfundsdebatter om, hvordan vi kan blive bedre til at tilpasse samfundet til de mange nye familieformer, der fortsat kommer til – men i mellemtiden arbejder vi for lavt blus. Vi håber på jeres forståelse.

Det er mit håb, at bogen kan bidrage til at belyse, de mange komplicerede kulturelle mønstre og mekanismer, der er på spil i familieliv og dermed afhjælpe den ensomhedsfølelse og skamfuldhed mange stedmødre (bonus-, pap-, fars kærester) oplever.

Bogen, Stedmoderskab,  er i handlen her.

Du er dog meget velkommen til at komme til bogreception fredag d. 8/12 kl. 17-19 i Salonen på Østerbrogade 222, Kbh. Ø, hvor der bliver serveret et glas vin og lidt snacks.
Til receptionen kan du købe bogen til særpris 🙂

Jeg håber at se mange af jer og at I vil tage godt imod bogen!

Mange hilsner
Dorte

Pssst! Skulle du have lyst til at blogge for os, eller har du et arrangement, du ønsker, vi skal reklamere for i vores nyhedsbrev, så skriv til os på ddj@stedmordanmark.dk.
Og har du haft glæde af at læse nogle af bloggernes indlæg, så smid en kommentar til indlægget, så bloggerne kan blive mindet om den forskel de har gjort 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.